Koska haluamme nähdä asiat selvemmin

Maailmassa on monta ihmeellistä ja kaunista asiaa. Niitä ei vain kaikkia näe. Ja itseasiassa, mitä näkemiseen tulee, kyse ei suinkaan ole pelkästään siitä mitä näkee, vaan miten. Ihminen kun katsoo silmillään, mutta näkee aivoillaan.

Siksipä näöntutkimuksessakin on mentävä syvemmälle – sinne aivoihin asti. Vain tällä tavalla ihminen voi saada täyden käsityksen toiminnallisesta näkökyvystään. Ja ehkäpä jopa ratkaista ongelman, jonka olemassaolosta ei tiennyt rahtuakaan.

Näön tarkkuus on selviö. Mutta miksi ymmärtää kontrastinäön päälle? Sitten tiedät miten näet ajaa hämärässä. Tai miten purjehtia auringon painuessa horisonttiin. Samalla saatat löytää tai estää silmäsairauden. Entäpä näkökenttä? Miksi se on merkityksellinen? Sekin saattaa paljastaa silmäsairauksia, joiden nopea hoitaminen pelastaa elämänlaatusi.

Maailma elää jatkuvassa teknologisessa murroksessa ja me ihmiset olemme valmiita syleilemään uusia mahdollisuuksia. Me mittaamme itseämme ja ympäristöämme jatkuvasti – ja reagoimme tuloksiin nopeasti. Teknologiasta on tullut älykäs kaveri, ei kummajainen. Oli vain ajan kysymys, milloin olisi näöntutkimuksen vuoro.

Ocusweep antaa ihmiselle täyden käsityksen hänen toiminnallisesta näkökyvystään. Ainutlaatuisen ja viihdyttävän testausmenetelmän avulla. Tämä täysi käsitys on näöntutkimuksen uusi standardi. Inspiroiva ja hyödyllinen, elämänlaatua parantava.

Modernissa maailmassa on monta ihmeellistä asiaa. Yksi niistä on supisuomalainen Ocusweep.

 


There’s more to vision than meets the eye.


Lue lisää visuaalisesta toimintakyvystä