Tarjoa asiakkaillesi täydellinen käsitys toiminnallisesta näöstä.

Kiinnostus oman terveydentilan mittaamiseen ja ymmärtämiseen on jatkuvassa kasvussa. Toiminnallisen näön tutkimus osana optikkokäyntiä vahvistaa asemaasi nykyaikaisena näkemisen asiantuntijana. Se myös tuottaa selvää lisäarvoa asiakkaallesi. Näön tarkastuksen ja silmien terveyden tutkimisen lisäksi toiminnallisen näön tutkimuksen avulla osaat kertoa asiakkaasi näön laajuuden, kirkkauden ja nopeuden. Näön ominaisuudet, joita käytämme jatkuvasti jokapäiväisessä elämässämme.

Toiminnallisen näön tutkimus osana optikon liiketoimintaa

Laskemme puolestanne toiminnallisen näön tutkimisen potentiaalisen lisätuoton. Annamme kattavan koulutuksen niin tutkimusten tekemiseen kuin asiakasviestintään ja asiakkaiden kohtaamiseenkin. Tarjoamme käyttöönne myös kattavat markkinointimateriaalit hyödynnettäviksenne, jotta viesti toiminnallisen näön tutkimuksesta tavoittaa asiakkaanne mahdollisimman selkeänä, kirkkaana ja terävänä. Ota yhteyttä ja sovitaan Ocusweep-järjestelmän esittelystä.


Saat käyttöösi testatut ja tulokselliset kampanjat hyödynnettäväksi mm. sosiaalisessa mediassa.

Olemme kiteyttäneet oikeat myyntiargumentit näön tutkimuksen ajanvaraukseen.

Valmiit vastaukset kysymyksiin toiminnallisen näön tutkimuksesta asiakaspalvelutilanteissa.

Materiaaleja ja viestejä hyödynnettäväksi myymäläympäristössä.


Mediapankki

Olemme tuottaneet vapaasti käytettäväksesi myynnin tukimateriaaleja, joiden avulla voit kertoa toiminnallisen näön tutkimuksesta omille asiakkaillesi. Käytä allaolevaa tunnusta ja salasanaa ja kirjaudu mediapankkiin.

Tunnus: Ocusweep
Salasana: 12345

MEDIAPANKKI