Toiminnallisen näön innovaatio ansaitsi Vuoden Näköteko-tunnustuksen

14.01.2019

Ocusweep valittiin Vuoden Näköteko-tunnustuksen saajaksi. Tunnustus on merkittävä kunnianosoitus toiminnallisen näöntutkimuksen uranuurtajalle.

 

Näkemisen ja silmäterveyden toimiala NÄE ry:n, Suomen Optometrian Ammattilaiset ry sekä Suomen Messusäätiö myöntävät vuosittain Vuoden Optikko ja Vuoden Näköteko tunnustukset.

 

Vuoden Näköteko myönnetään henkilölle, yritykselle tai yhteisölle, joka on edistänyt hyvää näkemistä erityisellä tavalla tai tuonut hyvän näkemisen vaikutuksia ja ratkaisuja tunnetuksi yhteiskunnassa. Vuoden Optikoksi valittiin tällä kertaa Timo Juurinen. Vuoden Näköteko -palkinnon saajaksi valittiin Ocusweep.

 

– Ocusweep on lyhyessä ajassa vakiinnuttanut paikkansa suomalaisten optikkoliikkeiden näöntutkimusvälineistössä, Näkemisen ja silmäterveyden toimiala NÄE ry:n toimitusjohtaja Panu Tast avaa valinnan perusteita tiedotteessa. – Siitä on kovaa vauhtia tulossa myös kansainvälinen vientimenestys.

 

– Vuoden 2018 tunnustuksissa näkyy hyvin selvästi alan voimakas uudistuminen, Tast sanoo tiedotteessa. – Digitalisaatio, väestönkehitys ja muut megatrendit vaikuttavat niin kaupan kuin terveydenhuollon arkeen merkittävästi. Haluamme nostaa esiin positiivisia tekijöitä, jotka luovat murroksen keskellä koko toimialaa hyödyttäviä uusia mahdollisuuksia.

 

 

Lue Näe Ry:n tiedote kokonaisuudessaan täältä.